Átültetett pénisz


Temetése április án, kedden 12 órakor lesz a kaposvári Nyugati temetőben.

Megtörtént a világ első hímvessző és herezacskó-átültetése szerző: Tetszett a cikk? A Johns Hopkins Egyetem sebészei teljesen újraépítették egy Afganisztánban megsérült amerikai katona nemiszerveit. Egy Afganisztánban megsérült amerikai katona, aki egy robbanás miatt elvesztette nemiszerveit, a világon először esett át hímvessző- és herezacskó-átültetésen, orvosai szerint a páciens felépülése jó úton halad, és még ezen a héten elhagyhatja a kórházat.

átültetett pénisz

A Johns Hopkins Egyetem sebészei teljesen újraépítették a férfi teljes medencéjének térségét: pénisz- herezacskó- és részleges hasfal-átültetést végeztek március án 14 órán át tartó műtéttel, a donor egy elhunyt személy volt. Az orvoscsoportban kilenc esztétikai sebész és két urológus sebész közreműködött.

A kilétét felfedni nem kívánó fiatalembernek a várakozások szerint teljesen felépülnek húgyúti és szexuális funkciói - tette hozzá a professzor.

átültetett pénisz

A herezacskó-átültetéshez nem donorszervet használtak. A világon eddig három sikeres hímvessző-transzplantációt végeztek, kettőt a Dél-Afrikai Köztársaságban, egyet ban a Massachusetts-i Közkórházban.

Azok átültetett pénisz transzplantációk azonban csak a péniszt érintették, a körülötte lévő szöveteket nem, ezért a mostani átültetés jóval összetettebb feladat volt. A beteg a donortól csontvelőt is kapott, ami segítheti abban, hogy immunrendszere ne lökje ki az új szerveket.

átültetett pénisz

Ez lehetővé teszi, hogy számos helyett csak egyetlen kilökődésgátló gyógyszert kelljen szednie. Az iraki és afganisztáni hadműveltekben megsérült amerikai veteránok körében széles körű érdeklődést váltott ki a hímvessző-átültetés, ezért a Johns Hopkins Egyetem sebészei megkezdték a tervezést és a gyakorlást az ilyen összetett műtétek elvégzésére.

átültetett pénisz

A védelmi tárca adatai szerint és között amerikai katonai szenvedett nemiszerv sérülést harcokban. A donorok megtalálása azonban akadályokat jelent, mivel az Egyesült Államokban a szívet, tüdőt adományozóktól vagy családtagjaiktól külön kell kérni, hogy hajlandók-e hímvessző, kar, arc vagy más testrész adományozására.

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni.

átültetett pénisz

A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket. Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói átültetett pénisz, illetve újítsátok meg azt!

Hamvasztás utáni búcsúztatása Búcsúztatása Utolsó útjára Szerettei "Szeretet és jóság voltál, A családért éltél-haltál.

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!