Szakadt pénisz


pénisz előny szexuális erekció férfiaknál

Szex közben szakadt le a pénisze Munkatársunktól Ezt ne hagyja ki! Alakul a Facebook-diktatúra Igazi agóniává vált egy 66 éves moldvai férfi szeretkezése: a kemény szex közben leszakadt a pénisze. A férfi az orvosoknak elmondta, feleségével közösült, amikor izomszakadáshoz hasonló hangot hallott, és éles fájdalom állt be nemi szervében.

a herék erekció után fájnak az erekcióra fókuszáló hatás

Bevallotta, nem éppen volt finomkodó szeretkezés közben, de eddig ez nem jelentett gondot — írta a manna. Az orvosok szerint egy szerencsétlen manőver miatt következett szakadt pénisz a baleset, a hímvesszőben az erős kötőszövetes tok sérült meg, mely az erekció során tartást biztosít a pénisznek.

van-e a vámpíroknak merevedése a felálló pénisz mérete

Bár a sérülés nem életveszélyes, de ha nem kezelik, súlyos következményei lehetnek. Sebészeti beavatkozással korrigálták a hibát, és idővel funkcionális lesz a pénisz, nyugtatták meg a dorohoi-i férfit az orvosok.

Voltak már páciensek, akik hasonló problémával jöttek hozzánk, de ők általában fiatalok voltak.

erekció orgazmus után férfiaknál merevedéssel a herék elmúlnak

A sebészi beavatkozás probléma nélkül zajlott, a páciens gyógyulása jól halad — mondta a dorohoi-i kórház menedzsere. A férfinak legkevesebb 45 napot kell gyógyulnia, hogy továbbra is örömet okozhasson feleségének.

Ezek is érdekelhetnek.