Sérült pénisz, A herezacskó sérülése


Mi a teendő, ha a cipzár becsípi a péniszt?

erekció hogyan lehet visszaállítani

A gyors kezelhetőség ugyanakkor veszélyes is lehet: a baleseti sebészeteken nem ritka a cipzár okozta sérüléstől szenvedő férfi páciens. A BJU International urológiai szaklapban közzétett eredmények szerint és között 17 esetben fordultak orvoshoz az Egyesült Államokban a nemi sérült pénisz cipzár okozta sérüléseivel. Az esetek túlnyomó többségében a hímvesszőben esett kár, és elsősorban 18 évnél fiatalabb fiúk szenvedték el ezeket a baleseteket; idősebb férfiaknál - akik valószínűleg okultak a korábbi traumatikus "élményekből" - jóval ritkábban jelentkezett cipzár okozta sérülés.

erekciós kenőcs javítása

A nők sokkal ügyesebbek voltak: mindössze öt esetben esett áldozatul női nemi szerv a gyors cipzárhúzásnak. A cipzár vezeti a péniszt érintő sérülési okok listáját a felnőtt férfiak között, míg a kisfiúk körében a második helyen áll, mégpedig a vécédeszka mögött: a kisfiúk gyakran fektetik péniszüket pisilés közben a vécécsésze peremére, és a lecsapódó deszka fájdalmas sérüléseket okozhat.

túró jelenik meg a péniszen

Szerencsére a cipzár által okozott sérülés ritkán maradandó, és legtöbbször nem is súlyos, ám jelentős fájdalommal jár - a sérülést követő éjszakát ritkán tudja átaludni a páciens. Előfordul azonban olyan eset is, hogy a cipzárazás után sebészeti beavatkozásra, például nem tervezett körülmetélésre van szükség.

hogyan lehet megérteni, ha a pénisz nagy

Mit tegyen, ha harap a cipzár? Ha becsípődik a pénisz, a szakemberek a cipzár nagyon lassú, óvatos visszahúzását sérült pénisz. Ha ez a módszer nem jár sikerrel, nem szabad erőltetni, hanem bőséges mennyiségű ásványi olajat kell a becsípődés környékére önteni.

pénisz néha hideg néha meleg

Ez után a páciens percig üljön, és a pénisz szinte magától, esetleg minimális rásegítéssel kicsusszan a cipzár fogságából. A legfontosabb azonban a megelőzés: megfelelő, testhez simuló alsónemű viselésével elkerülhetők a sérülések, a szülők pedig addig ne adjanak cipzáras sliccű nadrágot a gyermekekre, amíg a kicsik nem tudják azt biztonsággal kezelni.

mit ér a pénisz

Egy, a témába vágó részlet a Keresd a nőt!