Puha műpénisz


magán srácok pénisz

A termék síkosításához kizárólag vízbázisú síkosító használata javasolt. Figyelem: A termékhez doboz nem tartozik, a gyártás során egy zárt fóliába került.

Természetesen a teljes diszkréció érdekében, a csomag egy légpárnás, nem kitapintható borítékbanvagy egy egyszínű nagyobb dobozban fog érkezni.

az erekció a közösülés során eltűnt

Mint minden termékünknél, így ennél is ügyelünk a teljes diszkrécióra. Soha ne feledjük, puha műpénisz a szexuális eszközöket mindig körültekintően használjuk, és a fertőtlenítés minden aktus előtt kötelező! Dildó biztonságos használata Ne ossza meg másokkal a dildót, mert az az egészségére veszélyes lehet Ne használja azt, ha kényelmetlen, kellemetlen érzést ad A puha műpénisz elkerülése érdekében vaginális, illetve anális behatolásnál a síkosító kifejezetten ajánlott Ne használja a dildót, ha az megsérült, nem elég sima, esetleg eltört Tartsa a dildót gyermekektől elzárva Mindig tisztítsa meg a dildót alaposan használat előtt és után Meleg, szappanos vízzel lehet tisztítani a dildót, de használat előtt a fertőtlenítő ajánlott szexshopunkban talál fertőtlenítőt is itt A dildót természetesen a levegőn hagyja megszáradni, kerüljük a közvetlen napfényt, illetve egyéb szárítási módokat Tárolja a dildót pormentes helyen és tartsa távol a terméket más anyagból, egészségre veszélyes anyagból készült termékektől.

este pénisz van