Péniszszerű magzat. Csupa hasznos


Lehet a szülés elötti adrenalin lökés de lehet a születés utáni testosteron szedésnek is vannak mellékhatásai.

péniszszerű magzat

Felteszem gyüjteményem egyik kedvenc darabját. Olfactortól szeretném megkérdezni hol tett szert a 69 es képen látható már-már csodaszámba menő fotóra.

péniszszerű magzat

Ez az amit megalóklitorisznak de lehetséges, hogy pszeudóhermafroditának is hívhatunk. Ezeket az eseteket az endoktrinologia az adrenogenitálissyndroma címszó alattjegyzi, ugymint álhermafroditizmus, megaloklitorisz stb.

péniszszerű magzat

Amennyiben valakit is érdekel a tudományosabb meghatározása ezen patologiás eseteknek, rákereshet a szóra. Talán esettanulmány ként feltett képeket is talál.

Hermafroditizmus tünetei és kezelése

Kanadában és a világ együttérzőbb tályain társaságok szerveződtek az adrenogenitálissyndromában szenvedő csoportok részére. Ez a syndroma úgy alakul ki, hogy az embrionális kor korai azaz Úgy tudom, hogy a kisajkak a herezacskókhoz állnak ontológiailag legközelebb. Illetve a herezacskó a kisajkakhoz. Melyik is volt előbb a tojás vagy a péniszszerű magzat Gondolom erről nem nehéz meggyőzni senkit, csak megkell vizsgálnia barétnőjét majd a zacskót a szkrótumot is.

Hermafroditizmus

De megjegyzem, hogy férfi magzat esetében egy -- gondolom senki által sem kívánt-- rettenetes faszú him lény látja meg a napvilágot.

Kicsit vicces lesz a srác, de bizony előfordul, hogy már az oviban 13cm es lankadt fasszal bir. Hallottam egy esetről a közelmúltban is.

Ergó miebből a tanulság? Minden kémia! Együnk jó sok adrenalint!

  • Pénisz 30 fok. Férfi intimplasztika, pénisznagyobbítás, péniszvastagítás
  • Az erekciót fokozó gyógyszerek áttekintése

Ha csajszi vagy nagy lesz a puni, ha pasi talán akadályozni péniszszerű magzat a járásban. De a filmvilágban biztosan nyerő leszel. Bocsi ha okoskodó vagy ismétlő volt megszólalásom.