Muszlim pénisz


Egy muszlim pénisz

Hímvessző Kedvelt Videók: Nem egy muszlim pénisz el nagy titkot, ha azt mondom, a férfi körülmetélésnek ma már csak higiéniai jelentősége van. A női körülmetélést egyszerűen barbárságnak tartom, muszlim pénisz már muszlim pénisz, vagy csak elvétve szokás csinálni, elmaradott törzseknél. De először a férfi körülmetélésről: tudom, hogy a nyugati férfiak körében divat ebből viccet csinálni, mert milyen vicces már, hogy a keleti férfiak jó részének péniszéről hiányzik a bőr.

muszlim pénisz

Hát akkor tisztázzuk, hogy az előbőr hiányzik, aminek nincs igazi funkciója, azon kívül, hogy húzogatni lehet. Tartalomjegyzék A keleti fiúkat ennek hiányában sem lehet leszoktatni a maszturbálásról.

Körülmetélés

Pedig eredetileg volt ilyen szándék is, amikor kialakult ez a szokás. Ám kicsivel sikamlósabb lett a cselekvés, de azért megmaradt.

Az is benne volt abban, hogy ebből szokás lett, hogy könnyebben, és alaposabban tisztítható a pénisz. Ezt abszolút megerősítem, mert akárhogy lehet tisztítani a nemi szervet, az előbőr alatt akkor is megtapadnak a bacik, de ha ez nincs, akkor értelemszerűen nem tudnak hova bújni, és lemoshatóak. A körülmetélés a hímvessző előbőrének eltávolítása, amely számos vallásban alapvető előírás. Az erekcióra szánt gyógyszerek listája Tüntetés a gyermekek körülmetélése ellen a washingtoni Fehér Ház előtt Hagyományos zsidó körülmetélés előkészítése Török fiú a körülmetélés alkalmából viselt, hagyományos, ünnepi ruhában Orvosi körülmetélés során a fitymát sebészi úton, általában helyi érzéstelenítés mellett teljesen eltávolítják, így az a hímvessző nyugalmi esetében sem borítja a makkot.

Alátámasztja ezt az is, hogy pl. New York-ban, ahol kiterjedt a zsidó közösség és ők is körülmetélkeznekrengeteg nem zsidó is követte őket ebben, és ők is megcsináltatták, akár felnőtt korban muszlim pénisz. Hímvessző Kedvelt Videók Habár ezt baba korban szokás elvégezni, mint nálunk pl. És most a kérdés, ami mindenkit foglalkoztat, hogy más-e a szex egy körülmetélt fiúval.

Pénisz muszlim

Érzésre nem. Amiben én különbséget tapasztaltam, és olvastam is, hogy érzékenyebb a pénisz, ezért intenzívebben élik át a szexet, de pont ezért az ingerküszöbük is kitolódott, és tovább tart, hogy bekövetkezzen az orgazmus. Gyorstüzelő probléma részemről kipipálva.

muszlim pénisz

Ha engem kérdeznek, hogy támogatom-e, és a fiamnak megcsináltatnám-e, a válaszom: igen. Hímvessző Videók. Gondolva a fiam majdani barátnőire, mindenképp. Egy muszlim pénisz merült volna fel bennem ez az igény, ha maradok az európai srácoknál, de már örülök, hogy így alakult, és tisztába kerültem a dolgokkal.

Pénisz és muszlim

A női körülmetélésről már más a véleményem. Egy agyrémnek tartom.

muszlim pénisz

Ez is azért alakult ki, hogy a nő ne muszlim pénisz örömet magának, se neki ne okozhassanak. Ezzel kívánták bebiztosítani sok száz évvel ezelőtt, hogy a nők hűségesek maradjanak. Eve Ensler - A vagina monológok c.

  • Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem Körülmetélt vagy körülmetéletlen?
  • Az erekció helyreállításának időtartama
  • Pénisz muszlim férfiaknál Fokozott erekciós ételek
  • Betiltják a körülmetélést?! – Biztonsáherczegh.hu, Egy muszlim pénisz
  • A legősibb és egyben leggyakoribb sebészeti beavatkozás a körülmetélés, és bár az apró bőrdarab el nem távolítása körül parázs viták folynak, tízből négy férfi ilyen vagy olyan okból, de átesik a műtéten.
  • Muszlim pénisz. A herék megnagyobbodása erekcióval

És még csak azt se lehet mondani, hogy vallási okból, mert a Korán egyszer sem említi sehol ennek szükségességét, sőt le van benne írva, hogy a nőnek előbb merevedő nők elélveznie, mint a férfinak! A felvilágosult arab országokban ezt már rég beszüntették, és elítélik. Kurvák a nyugati nők — egy magyar lány Kairóban - Dívány Egyes afrikai törzseknél még ma is csinálják, de remélem, hamarosan ennek is vége szakad.

muszlim pénisz

Mindent összevetve: én támogatom a férfiak körülmetélését. Hallottam már sok ellenérvet, hogy az előbőrnek védő funkciója van, stb. Alapjáraton veszélytelen, és szerves része az emberi testnek, de igazából fölösleges, és potenciális veszélyforrás.

Hímvessző Kedvelt Videók: Egyes esetekben előfordulhat, hogy az ellenkező hatást érik el vele, vagyis hogy a hímtag annyira érzékennyé válik, hogy nem tudja a férfi a korai magömlést befolyásolni. Én erről értelemszerűen nem tudtam, hiszen az ellenkezőjét tapasztaltam.

Muszlim pénisz

Ha érdekesnek találtad, amit olvastál, lájkold a Facebook-oldalunkat is, és kövesd az eseményeket, mert naponta osztunk meg olyan érdekességeket, amik itt nem olvashatóak. Facebook Tumblr Tweet Pinterest Tetszik 0. Lehet, hogy érdekel.