Férfi péniszgyűrűvel


BLOG Mik azok a péniszgyűrűk és mire való? A péniszgyűrűk elasztikusak, vagy épp ellenkezőleg — teljesen merev segédeszközök, melyet a péniszre kell felhelyezni. A péniszgyűrűt általában a pénisz tengelye és a herék körül viselik, ahol átöleli az úgynevezett péniszgyökeret. A gyűrű enyhe, de hatékony vértorlódást okoz.

Eltávolítható plug, egyedi használatra is alkalmas Kiváló minőségű feldolgozás Termékleírás Bad Kitty márkájú férfi tanga, nagyobb anális dugóval és fém gyűrűvel a péniszre és a herékre.

A tanga műbőrből készült.

mit lehet tenni a pénisz felkeltésével miért vesztette el a lány az erekcióját

A derék bősége két helyen állítható, és M-L méretű alkatra alkalmas. A szíj a lábak között szintén állítható hosszúságú, hátul kell bekapcsolni a popsi fölött úgy, férfi péniszgyűrűvel a csat viselés közben ne nyomjon. A tanga elülső része egy 5 cm átmérőjű fém gyűrűvel rendelkezik, amibe nemcsak a pénisz, hanem a heréket is be tudja helyezni.

az erekciót erősítő hagyományos orvoslás mennyire növeli a pénisz az erekció állapotát

A szeméremnél lévő szíjra egy szilikon anál plug van csatlakoztatva. A plugot 11 cm mélységbe illesztheti be, a legszélesebb ponton az átmérője 4 cm.

Ennek az az előnye, hogy magát a plugot eltávolíthatja a tangáról, és önmagában is használhatja. Az alján egy erős tapadókoronggal rendelkezik, ami minden sima, nem porózus felületen és vízszintes helyzetben megtapad.

erekciót serkentő gyógyszer merevedés és vizelés

Az anyag nagyon kellemes, puha, antibakteriális. A plug szagtalan és illatmentes, gyorsan felveszi a test hőmérsékletét.

merevedés közben hajlíthat-e a pénisz? le tud jönni a pénisz

Használata során javasoljuk annak jelentős részét bekenni anális vízbázisú síkosítóval.